Tarih: Pts Nis 07, 2008 9:56 pm Mesaj konusu: İzmir marşını dinliyorum ve acıyorum !
evet uzuluyorum ve acıyna bir gozle bakıyoru su yuce millette nasılda bir bez parcasını besiniden bazi empalalist guclerin isteklerini yapan modern geclik denilen univ. aciz insancıklara acıyorum onları karsıt goruslu yapan ve bir birlerine kırdıran aciz insancıklara acıyorum AKDENİZ UNİV. girip basına zulfikarı kazıtan ve bu sayede butun alive halkını zan altında bırak isteyen aciz adama acıyorun onu kullanarak bu yuce milleti bolmek için ugrasan zavallılara ve habercilere onu MHP den gostermeye celısan habercilere acıyorum
acıyorum 23 yılsan beri kurt kardeslerimizle aramaıza nifak sokmaya calısan acizlere ve onlarea usaklık yapan herkeze
En cokta BASBAKAN ERDOGANA acıyorum onasılş bir liderki halkın arasına hic yok yerde provekatörlere zemin hazırlayan turbana özgurluk sozlerine ama biliyorum ki o aciz insan bunları biliyodu ama dava acıla bilecegini hesapa kat madı onun dusuncesi bir darbe hazırlamaktı cunku bu sayede hic met ettigi gucler TURKİYE CUMHURİYETİ devleti ozgurlestirmek adına ulkeyi isgal etme fırsatı verecekti ama bu emeline ulasmadı cunku bu milletin yetistirdigi evlatlar bunu gorek bunun onu gecmeye calsıyorlar bu girisimi ilk olarak is birlikcileri karsı cıkmadımı her yerden AB ADB hemen bu davayı kınayan ve oınaylamayan haberler geldi cunkuy amacları zedelenmedimi sonra tabi 2 plan devreye sokuldu ve univ. kendi zeki zanneden bir cok cabulcu bir ise yaramayan tabiri caizse salak bulundu ve olaylar cıkartırmaya baslandı ama allahın izni ille bu millet bu olayşarı laikki ile atlatacak ve hainler gerekli cevapı 1 yıl sonra belediye secimlerinde verecekler emnini buna ama ben bu yaptıkları yuce allah onunde nasıl esapını verecekelr bunu cok merak ediyorum din satmaya cılısmanın cezasını cekecekler ama insallah bu millet dini satırmıyacak duruma simdi degil ama ilerde ulacak din tacirin sadece sokak ararında olmadıgını meclisetet oldugunu gorecek ve bir daha bogle insanlar meclise giremeyecek _________________ SADECE SİRA SANA GELİNCE KONUSAN DEGİL HER ZAMAN KONUSAN OLMAK İCİN
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız