Tarih: Pzr Hzr 03, 2007 11:11 pm Mesaj konusu: En Son Okudugunuz Kitaplar
Arkadaslar, en son okudugunuz kitaplar veya okumakta oldugunuz kitaplar neler ?
Kitle ve Iktidar - Elias Canetti
elektron
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 9:19 am Mesaj konusu:
Site Admin
Erdal DEMİRKIRAN - Adam Dediğin Benim Gibi Olur
Erdal DEMİRKIRAN'ın çok güzel kitapları var özellikle "Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım" adlı kitabını herkese tavsiye ederim.. _________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
Önümden yürüme ! Seni takip etmeyebilirim.
Yanımdan yürü ki eşit olalım...
( Kızılderili Atasözü )
En son elektron tarafından Pts Mar 03, 2008 2:41 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Dilara
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 12:27 pm Mesaj konusu:
Kafka-Günlükler
volkan
Tarih: Cmt Hzr 09, 2007 8:00 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
KAVGAM = ADOLF HİTLER okumanizi tavsiye ederim kotude olsan dunyaya yon vermis birisini,n dusunceleri var kitapta daha cocukluk yıllarinda baslayan bir saplanti _________________ SADECE SİRA SANA GELİNCE KONUSAN DEGİL HER ZAMAN KONUSAN OLMAK İCİN
Gülsüm
Tarih: Çrş Hzr 13, 2007 8:41 am Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
volkan yazmış:
KAVGAM = ADOLF HİTLER okumanizi tavsiye ederim kotude olsan dunyaya yon vermis birisinin dusunceleri var kitapta daha cocukluk yıllarinda baslayan bir saplanti
Bu adamın kitabını okumaya değermi. İyiler varken kötüleri okumak ve kötü olanı tavsiye etmek pek doğru değil bence.
Okuduğum kitap : Her Şey Seninle Başlar - Mümin SEKMAN _________________ Ey yirminci asrın ablak yüzlü fezâ pilotu !
Buldun mu ay yüzeyinde ölüme çâre otu !
volkan
Tarih: Cum Hzr 29, 2007 7:42 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
kusura bakma gülsüm msj daha yeni gordum
kotu ewet ama bir kotunun nasıl kotu oldugu bir on yargının veya saplantının bir insana neler yaptirabilecegi insanların bir sadist t, nasıl takip ettigi ve gunvendigi dunyanın o zmnki liderlerin yanlislari ve yonetimi insan ders almalı bu kitapta tam anlamiyla bir ders kimim arkasindan gidecegini kime ne kadar inanman gerektigini ve bir manyagın koca bir ulusa fikirlerini nasıl asıladiginı okumadan bilemezsin bence bu kitap bizzat aldof hittler yazdıgı icin okumaya deger cunku onun gibi bir insan dusmanın nasıl olurda basa geldigini ve fikirlerini nasıl edindigini okumadan bilinemez ve bence bu kitapta anlattigi bazı seyler insana normal hayattaki bazı hattalarını gosterebilir _________________ SADECE SİRA SANA GELİNCE KONUSAN DEGİL HER ZAMAN KONUSAN OLMAK İCİN
elektron
Tarih: Cmt Ağu 11, 2007 3:07 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
Site Admin
Şu anda yeni bir kitap okumaya başlıyorum;
Bedizzaman Said Nursi'nin Devlet Felsefesi - Yazar : Safâ MÜRSEL _________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
( Kızılderili Atasözü )
En son elektron tarafından Çrş Oca 30, 2008 6:43 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
AliÇiçi
Tarih: Pzr Ağu 12, 2007 11:04 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
Zamanın Daha Kısa Tarihi --- Stephen Hawking
Zamanı ve evreni anlamak için çok iyi bir kitap şiddetle tavsiye ederim. _________________ E=m.c^2
elektron
Tarih: Pzr Ağu 12, 2007 11:36 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
Site Admin
AliÇiçi yazmış:
Zamanın Daha Kısa Tarihi --- Stephen Hawking
Zamanı ve evreni anlamak için çok iyi bir kitap şiddetle tavsiye ederim.
Ben "zamanın kısa tarihini" bile okuyamadım "daha kısa tarihi"ni duymadım bile
İyi söylediniz en kısa zamanda bu kitapları alıp okumam lazım. Bunları okumamış olmamın bende büyük bir eksik olduğunu biliyorum _________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
( Kızılderili Atasözü )
volkan
Tarih: Çrş Eyl 12, 2007 7:25 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
En son okudugum kitap
UZANLAR BİR KORKU İMPARATORLUGU COKUS
Yazar sogledigi her seye gun saat ve devlet arşivlerine islenen delillerin seri numarası huzurunda anlatmıs imar bankasının nasıl hortumlandigini CEAS V E KEPEZİN n asıl UZAN grupuna para kaıltıldıgı falan _________________ SADECE SİRA SANA GELİNCE KONUSAN DEGİL HER ZAMAN KONUSAN OLMAK İCİN
elektron
Tarih: Cmt Eyl 22, 2007 7:40 pm Mesaj konusu: Re: En Son Okudugunuz Kitaplar
Site Admin
volkan yazmış:
En son okudugum kitap
UZANLAR BİR KORKU İMPARATORLUGU COKUS
Yazar sogledigi her seye gun saat ve devlet arşivlerine islenen delillerin seri numarası huzurunda anlatmıs imar bankasının nasıl hortumlandigini CEAS V E KEPEZİN n asıl UZAN grupuna para kaıltıldıgı falan
MHP'yi savunurken sonradan AKP'ye oy verdiğini söylemiştin. Bu kitap sebep oldu sanırım _________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
( Kızılderili Atasözü )
elektron
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 6:49 pm Mesaj konusu:
Site Admin
E-Kitapları bırakıp elimizde ki kitaplarda yazan yazıları okumanın tadı başka oluyor.
Şu anda iki kitap var elimde. Birisi Matematik Olimpiyat Soruları ve cevapları diğeri Alfa yayınlarından çıkan Nicholas C. Zakas, Jeremy McPeak ve Joe Fawcett'in hazırladığı Ajax kitabı.
Son bir kaç haftadır iş ilanlarında gördüğüm kadarıyla PHP veya C#.NET gibi uzmanlıkları olanlarının ısrarla Ajax bilmesi yazıyor. Zaten Ajaxla internet yeni bir anlam kazandı. Öğrenmenin zamanı geldi geçiyor. _________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
( Kızılderili Atasözü )
Gülsüm
Tarih: Pts Mar 03, 2008 2:38 am Mesaj konusu:
Mustafa Armağan'ın Geri Gel Ey Osmanlı ! kitabını okudum. Çok akıcı üslupla yazılmış. Kitap yurdunda en çok okunanlar listesindeydi. Şurdan kitabın ayrıntılarını ve yorumları inceleyebilirsiniz : http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=125810 . Tavsiye ederim. _________________ Ey yirminci asrın ablak yüzlü fezâ pilotu !
Buldun mu ay yüzeyinde ölüme çâre otu !
elektron
Tarih: Prş Ağu 07, 2008 4:21 pm Mesaj konusu:
Site Admin
Erdal DEMİRKIRAN'dan AŞK'a dair eleştirisel bir kişisel gelişim kitabı : "Sen Şimdi Gidecen Ya... Cehennemin Dibine Git!". Komik ve zekice hazırlanmış bir kitap fakat bazı yerlerine eleştirisel yaklaştığımda hatalı düşünceler bulmak mümkün. Yinede genel çapta çok iyi bir kitap olup Türkiyenin Erdal bey gibi kültürüne bağlı zeki insanlara ihtiyacı var.
Okumanızı tavsiye ederim. Kız Aşkından başka Tanrı Aşkına ve Tanrı konusunada geniş yer ayırmış. _________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
( Kızılderili Atasözü )
gamze
Tarih: Pts Ağu 18, 2008 9:44 am Mesaj konusu: Kuantum Teorisi Felsefe ve Tanrı - Caner TASLAMAN
Bende aranıza yeni katıldım. Merhaba arkadaşlar.
Benim en son okuduğum kitap "Kuantum Teorisi Felsefe ve Tanrı ". Caner TASLAMAN'ın mükemmel bir kitabıdır herkese tavsiye ederim. Daha önce evrim teorisi ile ilgilide bir kitap yazan Caner bey Bilim-Din arasında bir çatışma meydana getirenlere mantıkla karşı çıkıyor ve bu ikisinin kardeş olduğunu, birbirini anlattığını bizlere gösteriyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız