Tarih: Sal Hzr 05, 2007 9:12 am Mesaj konusu: Aynı masaüstünden sıkıldım diyenlere : Talisman Desktop 2.99
Site Admin
Talisman Desktop 2.99
Programı kurduktan sonra sağ tıklayıp "Themes" seçenğinden farklı temalar seçebiliyorsunuz.
Tanıtım:
Talisman programının en son sürümü. Windows'un klasik masaüstü görüntüsü ve ayarlarından sıkıldıysanız Talisman sayesinde tek tıklama ile değiştirebilirsiniz. Talisman bilgisayarınıza XP yüklü olmasa bile masaüstü ve başlat çubuğu iconlarını XP'deki gibi yapma imkanı sunuyor. Program kendi masaüstünü yaratma veya başka masaüstünü düzenleme olanağı sunuyor. Ayrıca sıkıldığınızda programın sitesinden yüzlerce tema paketi arasından sevdiğiniz başka tema paketlerini indirebilirsiniz. Windows'unuza değişiklik yapmak istiyorsanız mutlaka deneyin.
_________________ Arkamdan gelme ! Önderin olmayabilirim.
Önümden yürüme ! Seni takip etmeyebilirim.
Yanımdan yürü ki eşit olalım...
( Kızılderili Atasözü )
Anadoluca
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 11:13 am Mesaj konusu:
Mustafa cidden iyi oldu ya masaüstüm bir ferahlıdı mı ne? _________________ Bir ben vardım,bir sen vardın da bir sevgi vardı ikimizin de olmayan...İşte hayat yalan...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız